La demanda de Rodalies i Ferrocarrils cau un 85% en comparació amb un dia feiner

Són dades de la mobilitat sobre raïls del cinquè dia de l'estat l'alarma


  • Comparteix:

Cau en picat la demanda a FGC / Foto: Localpres

Cau en picat la demanda a FGC / Foto: Localpres

La demanda del servei de Rodalies i de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) ha caigut un 85% aquest dimecres, el cinquè dia d'estat d'alarma per la pandèmia de coronavirus, en comparació amb un dia feiner. La línia amb una caiguda més pronunciada de passatgers és el metro del Vallès (-88,3%), que dona servei a Sant Cugat amb set parades, seguida de la Llobregat-Anoia (-78,9%). Les dades les ha donat a conèixer via Twitter el president de la Generalitat, Quim Torra.



Segons dades proporcionades per l'operadora Renfe, la xarxa de trens ha notat un descens dels usuaris que l'utilitzen del 85%, una xifra superior a la caiguda d'aquest dimarts, del 80%. El servei es manté al 100%, fet que permet a l'operadora respectar el 33% d'ocupació màxima ordenat per les autoritats.

Al metro de Barcelona aquest dimarts hi van pujar 1,14 milions d'usuaris, un 85% menys que una jornada laborable. Al bus el descens va ser major, fins a un 90%. En total, es va tancar el dia amb 668.000 persones als autobusos barcelonins.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.