Quatre sèries icòniques per fer maratons a casa

JR Armadàs recomana Lost, 24, Friends i Joc de Trons per la seva durada i pel seu èxit


  • Comparteix:

Aquests dies de confinament poden ser una bona oportunitat per fer maratons de sèries llargues i completes que has de veure una vegada a la vida o tornar-les a veure si ja ho has fet. I sense cap remordiment de consciència perquè ara no has de sortir a socialitzar! Aquestes són les sèries que recomana JR Armadàs, crític de cinema i director d'El Cinèfil.

ESCOLTA-HO

Lost
Un avió cau en una illa deserta i s'obren dues subtrames, d’una banda la supervivència dels passatgers i per l'altra, els secrets que amaga l'illa. Va marcar una època perquè és la primera gran sèrie 'que ho canvia tot', tal com ha afirmat JR Armadàs. És la primera gran sèrie global i en xarxa on els amants de la sèrie van poder crear comunitat a través de blogs o fòrums. 121 capítols de 6 temporades. N’hi ha per estona!

Imatge de la sèrie 'Lost'
Imatge de la sèrie 'Lost' / Font: Youtube


24
Jack Bauer és un autèntic 'crack' de solucionar catàstrofes, ja que ha d'intentar protegir la seguretat nacional dels Estats Units. 24 va popularitzar un model narratiu diferent, el de fer creure l'espectador que els capítols succeeixen en temps real: això ha sigut un precedent per altres sèries. Vuit temporades que van durar des del 2001 fins al 2010. 24 va ser la primera gran sèrie que va ser protagonitzada per una estrella de Hollywood quan en aquells moments fer televisió no tenia gaire prestigi pels actors.

Imatge de la sèrie '24'
Imatge de la sèrie '24' / Font: Youtbe


Friends
'M'atreveixo a dir que és la millor 'sitcom' de la sèrie recent', ha confessat JR Armadàs. Des del 1994 i fins al 2004, en un total de 236 episodis. Per a no avorrir-se gens! Friends, segons ha explicat el serièfil, ha envellit molt bé perquè 'els gags encara fan gràcia i és divertit veure com ha canviat la tecnologia'. És el moment que la Generació Z aprofiti aquest confinament per veure aquest clàssic de la comèdia, que mai no passarà de moda. L'espectador hi trobarà el sentit de l’amistat, del sexe, els reptes de la vida i un munt de 'cameos'.

Imatge de la sèrie 'Friends'
Imatge de la sèrie 'Friends' / Font: Youtube


Joc de trons
Sí, és clar, també l'ha recomanada JR Armadàs per aquests dies. Els premis, el nombre d'espectadors i el fenomen que l'envolta l'han catalogat com 'la millor sèrie de la història'. Aquesta sèrie de vuit temporades ha passat a la història per tractar-se d'una obra 'total i completa': parla de tots els temes existents, des de la religió, passant per la guerra, la fantasia, l'èpica, l’amor i les relacions de família.

Imatge de l'aclamada sèrie 'Joc de trons'
Imatge de l'aclamada sèrie 'Joc de trons' / Font: Creative Commons




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.