Emotiu homenatge dels cossos de seguretat de Sant Cugat als sanitaris de la nostra ciutat

Ovació dels cossos policials i de seguretat a l'Hospital General, al CAP del Turó de Can Mates i la Mina


  • Comparteix:

Emotiu homenatge, aquest diumenge a les vuit de la nit, de la Policia Local, els Mossos d'Esquadra de Sant Cugat, Protecció civil i l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) al personal sanitari de l'Hospital Universitari General de Catalunya, del CAP de Can Mates i de la Mina. Els cossos policials i de seguretat han volgut agrair la tasca que fan davant la crisi del coronavirus amb una forta ovació plena d'emotivitat.

Senyals horaris de les vuit de la nit. Policia local de Sant Cugat, Mossos d'Esquadra, Protecció Civil i ADF arriben a urgències de l'Hospital Universitari General de Catalunya per retre homenatge als sanitaris. Sirenes sonant i aplaudiments, llarga ovació mutua entre el personal sanitari i els cossos policials i de seguretat.

A cada mirada, a cada aplaudiment, una llarga cua d'emocions. El regidor de Seguretat Ciutadana, Francesc Carol, ha volgut agrair la tasca dels sanitaris dels centres santcugatencs.

El segon homenatge s'ha produït al CAP de Can Mates on també s'han aturat fent sonar les sirenes i noves mostres d'estima entre tots i totes. Salutacions per acomiadar-se i encarar el darrer punt, el CAP de la Mina. Més sanitaris que han sortit a la porta d'urgències per agrair aquest suport, sirenes a ple rendiment i noves ovacions per tancar un dia on tots i totes han demostrat que amb ajuda mutua tot es pot superar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.