Sant Cugat Comerç fa una crida al teixit local a unir-se davant la paralització del sector

L'associació posa a disposició de tot el comerç, restauració i oci de la ciutat les seves infraestructures comunicatives


  • Comparteix:

Molts establiments han abaixat la guardia / Foto: Cugat Mèdia

Molts establiments han abaixat la guardia / Foto: Cugat Mèdia

L'associació Sant Cugat Comerç vol unir tot el teixit comercial local davant la paralització del sector pel coronavirus. És per això que l'entitat ha decidit posar a disposició de tot el comerç, restauració i oci de la ciutat les seves infraestructures comunicatives. El gerent de Sant Cugat Comerç, Jesús Carballo, ha remarcat que com associació han d'estar 'a l'altura de les circumstàncies' i oferir 'solucions innovadores i servir de vehicle per a la canalització de les necessitats del comerç de la ciutat' a través dels canals de comunicació de l'entitat.

Sant Cugat Comerç també posa en valor les accions dels comerços que, tot i tenir el negoci tancat a causa de les mesures de l'estat d'alarma, mantenen els seus serveis mitjançant, per exemple, les entregues a domicili. És el cas, entre altres, d'establiments com Vins Noé, El Cuquet, De Mammalia o el Celler de Llibres.

Per altra banda, l'associació ha obert una nova línia de comunicació i distribució amb tot el comerç no associat mitjançant WhatsApp amb els números 690858230 i 637761242. Els comerços que enviïn una notificació a través d'aquests números rebran totes les novetats que vagin apareixent.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.