Empreses i particulars de Sant Cugat donen mascaretes i guants per repartir-los a qui més ho necessiti

Protecció Civil de Sant Cugat ha fet entrega de tot el material recaptat a l'Ajuntament


  • Comparteix:

Protecció Civil entrega material de protecció a l'alcaldessa / Foto: Cugat Mèdia

Protecció Civil entrega material de protecció a l'alcaldessa / Foto: Cugat Mèdia

La solidaritat dels veïns i empreses de Sant Cugat es fa present una vegada més. En aquesta ocasió, per aportar el seu gra de sorra en la lluita contra el coronavirus. Davant la manca evident de material de protecció, particulars, empreses i entitats com els Diables de Sant Cugat han facilitat a l'Ajuntament gran quantitat de mascaretes i guants que no necessitaven perquè puguin ser entregades a les persones, serveis i cossos de seguretat que ho necessitin.

Els treballadors de Protecció Civil de Sant Cugat han fet entrega aquest dilluns al matí de 1.300 guants i 50 mascaretes a l'alcaldessa, Mireia Ingla, a les instal·lacions de l'ajuntament. Aquesta donació es repartirà a les persones que les necessitin per continuar desenvolupant la seva feina, com farmàcies, veterinaris, personal sanitari i cossos de seguretat.

El tècnic de Protecció Civil a Sant Cugat, Gabriel Mas, ha explicat en declaracions a Cugat Mèdia que qualsevol donació de material de protecció és benvinguda. Mas assegura que la d'aquest dilluns ha estat 'una bona mostra' de la solidaritat de Sant Cugat i que això permetrà reposar el material 'per al personal que ha de sortir al carrer a treballar i ha d'estar exposat'.

El tècnic de Protecció Civil també ha volgut recordar que, davant la difícil situació que s'està vivint, és important 'ajudar-nos' entre totes i intentar 'fer les coses fàcils' als agents de policia, a Protecció Civil, ADF, Creu Roja, sanitaris i totes aquelles persones que estan 'treballant al carrer'. Així i tot, Mas ha agraït la resposta de la gent i el bon compliment de les mesures establertes per evitar el contagi del coronavirus.


Gabriel Mas

Una bona mostra és avui, aquesta empresa que ha donat 1.300 guants o una particular, que en tenia a casa seva i no les farà servir, ha donat 50 mascaretes. Tot el que sigui ens ajuda, perquè són mascaretes que podem reposar pel personal que ha de sortir al carrer a treballar i ha d'estar exposat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.