L'Ajuntament repartirà més de 900 targetes moneder per als ajuts de menjador escolar

El govern local i el Consell Comarcal volen garantir l'alimentació de tots els infants durant la crisi del coronavirus


  • Comparteix:

Detall de les targetes moneder / Foto: ACN

Detall de les targetes moneder / Foto: ACN

El Consell Comarcal del Vallès Occidental i els ajuntaments de la comarca volen que la crisi del coronavirus tingui el mínim impacte possible sobre els infants. Per això, l'administració supramunicipal i l'Ajuntament de Sant Cugat seguiran oferint a les famílies que ho necessiten beques menjador per fer front a l'alimentació de la canalla. Per fer-ho, els hi estan lliurant targetes moneder que contenen l'import necessari per fer front a aquesta despesa.

El Consell Comarcal lliura aquestes ajudes als infants a partir d'educació Infantil i l'Ajuntament, a més, també ofereix aquesta subvenció als que estan en preescolar. Així, a partir d'aquest dimarts a Sant Cugat es donaran més de 900 targetes moneder.

La tinenta d'alcaldia de Drets Socials, Núria Gibert, explica que amb aquesta iniciativa es pretén fer un 'seguiment dels drets de l'infant' malgrat la situació excepcional que es viu.


Núria Gibert

Així fem un seguiment dels drets dels infants. Se'ls assegura el dret a l'àpat i ampliem el que ens ofereix el Consell Comarcal entregant beques a escoles bressol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.