La clínica Iván Mañero cedeix els respiradors i material mèdic a la sanitat pública

El cirurgià amb clínica a Sant Cugat fa una crida a la sanitat privada perquè ofereixi tot el material a la lluita contra el covid-19


  • Comparteix:

Iván Mañero ha explicat la cessió a l'instagram de la clínica / Foto: IM Clinic

Iván Mañero ha explicat la cessió a l'instagram de la clínica / Foto: IM Clinic

La clínica de cirurgia plàstica del doctor Iván Mañero IM Clinic, amb seu a Sant Cugat i a Madrid, ha cedit els tres respiradors dels seus quiròfans a l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona. Des de la clínica santcugatenca també han cedit material sanitari a d'altres centres públics i, de fet, el cirurgià fa una crida als seus 'col·legues' de la sanitat privada per a què es posin a disposició de les autoritats en la lluita contra la malaltia covid-19.

En declaracions a Cugat Mèdia, el doctor Iván Mañero ha explicat que ara mateix l'activitat de la clínica 'no és necessària' i per això han decidit cedir els respiradors 'allà on eren més necessaris'. També estan repartint material sanitari a l'Ajuntament de Sant Cugat i a centres i residències que ho requereixin i posen 'a disposició' les instal·lacions i personal, molts dels quals ja fan de voluntaris en diversos centres hospitalaris, en cas que la situació s'agreugi.

Des de la Fundació Iván Mañero, a més, han decidit ajornar un viatge a Guinea Bissau per a tractar més de 130 pacients del país africà. Ho fan 'per responsabilitat', ja que a Guinea Bissau no es coneixen casos de contagi per coronavirus i perquè la pandèmia que pateix, principalment, Europa 'fa imprescindibles' tant el personal com el material sanitari previst per al viatge, que també es cedirà a hospitals de l'Estat espanyol.




Ivan Manero

Ara mateix no és necessària l'activitat que fem aquí i vam decidir donar allà on més es necessitava. També estem donant material a l'Ajuntament de Sant Cugat i a residències que ens ho demanen, és el moment de repartir tot i que probablement el pitjor està per venir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.