L'EMD de Valldoreix tanca les fonts públiques de la vila per evitar la propagació del coronavirus

L'administració valldoreixenca dona així compliment a la recomanació feta per la Secretaria de Salut Pública del Departament de Salut


  • Comparteix:

Al territori hi ha un total de vuit brolladors públics / Foto: EMD de Valldoreix

Al territori hi ha un total de vuit brolladors públics / Foto: EMD de Valldoreix

L'EMD de Valldoreix ha tancat aquest divendres les aixetes de les fonts públiques de la vila per ajuda a frenar la propagació del coronavirus. D'aquesta manera, l'administració valldoreixenca dona compliment a la recomanació feta per la Secretaria de Salut Pública del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, que indica que les fonts són un punt on pot haver-hi més contacte amb les mans o la boca. L'administració catalana ha instat a les corporacions locals a vetllar perquè no s'utilitzin aquestes instal·lacions mentre duri la crisi sanitària. La clausura de les fonts de Valldoreix s'allargarà fins a la finalització de l'estat d'alarma.

El total de vuit brolladors públics estan ubicats a la plaça de les Ones, a la plaça de l'Estació, a la plaça de la Creu, a la plaça de Marí Sabater, a la plaça de Pompeu Fabra, a la plaça del Casal de Cultura, a la plaça de l'Hortet Soler i al parc infantil del Brollador. També s'han tancat al públic les fonts del pati del Ferran i Clua i la de l'interior del Complex Esportiu.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.