El CAP Valldoreix tanca, el de Sant Cugat concentra casos de Covid-19 i el de Can Mates acull la resta de consultes

Amb els canvis d'organització, el CAP Can Mates centralitza consultes de pediatria, salut mental, prevenció primària i tràmits i seguiment telefònic


  • Comparteix:

El CAP Sant Cugat centralitza les consultes lligades al coronavirus / Foto: Cugat Mèdia

El CAP Sant Cugat centralitza les consultes lligades al coronavirus / Foto: Cugat Mèdia

Els CAP de Sant Cugat tornen a reorganitzar-se per fer front a la pandèmia pel Covid-19. El CAP Valldoreix ha tancat portes i les consultes de pediatria, salut mental, prevenció primària i tràmits i seguiment telefònic se centralitzaran a partir d'ara al CAP Can Mates. El CAP Sant Cugat seguirà sent el centre de referència per als casos relacionats amb el coronavirus. Tots aquests canvis es fan efectius a partir d'aquest dimarts.

D'aquesta manera, el CAP de la Mina serà el referent en matèria de coronavirus. L'espai tindrà quatre metges de patologia respiratòria al matí i quatre més a la tarda. A més, hi haurà tres més en cada franja per a patologies no respitaròries.

El CAP Sant Cugat també concentrarà l'activitat de la Unitat Funcional de Crònics (UFC), els Equips d'Atenció Residencial (EAR), el Programa d'Atenció Domiciliària i Equips de Suport (PADES), així com la Unitat d'Atenció Domiciliària Covid, l'Atenció continuada amb radiologia i SINTROM.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.