Sant Cugat crea una Comissió d'Emergència Econòmica Local

Sant Cugat Empresarial, Sant Cugat Comerç i l'Ajuntament integren aquesta comissió


Temes relacionats

Nou servei municipal d'assessorament a autònoms i microempreses pels efectes econòmics del coronavirus (30/mar/20)

Sant Cugat Empresarial i Sant Cugat Comerç demanen a l'Ajuntament la constitució d'una 'Comissió d'Emergència Econòmica Local' (30/mar/20)


  • Comparteix:

Imatge d'un comerç tancat a Sant Cugat / Font: Cugat Mèdia

Imatge d'un comerç tancat a Sant Cugat / Font: Cugat Mèdia

Sant Cugat tindrà una Comissió d'Emergència Econòmica Local integrada per l'Ajuntament, Sant Cugat Empresarial i Sant Cugat Comerç. L'Ajuntament ha atès la petició feta per les dues agrupacions i aquest divendres es reuniran per concretar les funcions i les tasques d'aquest nou òrgan. La tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç, Elena Vila, ha ressaltat que aquesta comissió ha de ser 'una eina de treball conjunt' per superar els efectes d'aquesta 'crisi' en el teixit econòmic.



L'objectiu de la comissió, segons la petició de les principals associacions d'empresaris i comerciants de Sant Cugat, és avaluar els possibles efectes de la situació generada per la crisi del coronavirus i trobar eines per pal·liar les conseqüències.

En aquesta mateixa línia, l'Ajuntament també ha posat en marxa un servei nou d'informació i assessorament per a microempreses, autònoms i comerços per fer front a la gestió econòmica del coronavirus.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.