Més de 250 persones s'apunten a donar sang a Sant Cugat

El Banc de Sang i Teixits organitza quatre jornades de donació de sang a la ZEM de la Rambla del Celler


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una donació de sang a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'una donació de sang a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El Banc de Sang i Teixits ha organitzat quatre noves cites, entre aquest dijous i diumenge, per donar sang al pavelló municipal de la Rambla del Celler. En unes tres hores des de la publicació de la campanya es van esgotar les places disponibles, més de 250 en total, per la limitació de concentració de gent arran de la crisi sanitària del coronavirus. Des de l'entitat asseguren que actualment les reserves de sang 'estan bé' i que n'hi ha suficient per als propers dies. Malgrat això, expliquen que anunciaran més campanyes properament.

Pots donar sang si tens entre 18 i 70 anys, peses més de 50 quilos i et trobes bé de salut. Les dones poden donar sang un màxim de tres vegades l'any i els homes un màxim de quatre. Entre donació i donació ha de passar un mínim de dos mesos i tant per a la seguretat del donant com del receptor, abans de la donació es fa una entrevista mèdica i es mira la pressió del donant i el nivell d'hemoglobina.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.