El premi Nobel Pérez Esquivel visitarà la Universitat per la Pau


  • Comparteix:

La setzena edició de la Universitat Internacional per la Pau engegarà la maquinària el proper 17 de juliol. Sota el lema de 'Pau i ciutadania', el Centre Borja acollirà activitats, d'entre les quals destaca la presència del premi Nobel de la Pau, Adolfo Pérez Esquivel.

La conferència "El paper dels mitjans de comunicació en l'educació per la pau" a càrrec del professor de periodisme de la UAB, Xavier Giró, donarà el tret sortida a la programació de la Universitat per la Pau. Aquesta taula rodona també tindrà com a ponents al diputat al Parlament Àlvar Masllorens i als periodistes Sílvia Coppulo, Plàcid Garcia Planes i Albert Martínez. A continuació el teatre serà el protagonista amb l'espectacle "Pregària de guerra de Mark Twain", de la companyia Tetrateatre.

Àlvar Roda és un dels directors de la Universitat Internacional per la Pau i ens comenta quin és l'objectiu d'enguany:

Àlvar Roda

Amb la setzena edició de la Universitat per la Pau volem consolidar la segona etapa de l'equip director


Aquest any, la programació s'engloba en 5 àrees: "Justícia i seguretat mundial", "Globalització de la democràcia", "La cultura de la pau", "El cas d'Europa" i "L'Educació per la pau". Dins el segon bloc, la Universitat ofereix una conferència a càrrec del Premi Nobel de la Pau, l'any 1980, Adolfo Pérez Esquivel, que parlarà sobre la ciutadania mundial.

Roda ens comenta perquè han convidat aquesta personalitat:


Àlvar Roda

Feia 15 anys que l'Adolfo Pérez Esquivel no venia per Sant Cugat i hem pensat que seria una bona idea


L'acte inaugural de la Setzena Edició de la Universitat Internacional per la Pau comptarà amb la presència de l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder. L'acte també comptarà amb la presència de Dolors Renau, cap del Gabinet d'Integració Europea i Solidaritat de la Diputació i l'economista Arcadi Oliveres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.