Més de 30 professionals de l'Hospital General s'instal·len al QGat Hotel de Sant Cugat

L'hotel ha posat totes les seves instal·lacions a disposició dels sanitaris


Temes relacionats

L'UME, preparada per donar suport a Sant Cugat en tasques de desinfecció a les residències (31/mar/20)


  • Comparteix:

QGat Hotel ha posat les seves instal·lacions a disposició dels sanitaris / Foto: Ajuntament

QGat Hotel ha posat les seves instal·lacions a disposició dels sanitaris / Foto: Ajuntament

Professionals sanitaris de l'Hospital Universitari General de Catalunya (HUGC) ja pernocten a QGat Hotel. En total, 33 persones que treballen a l'hospital ocupen les habitacions de l'hotel després de les gestions entre l'Ajuntament, el Departament de Salut i l'HUGC que, inicialment, preveia que els hotels de Sant Cugat acollissin gent gran de residències o malalts de coronavirus. Els professionals que tenen dificultats de desplaçament fins al centre hospitalari o que conviuen amb persones de risc s'han pogut instal·lar a l'hotel.

El consistori ha agraït, a través del seu compte a Twitter, la solidaritat dels hotelers de la ciutat que s'han ofert a ajudar 'posant a disposició les seves instal·lacions' per poder-hi traslladar les persones que ho requereixin.

L'Hotel ParkSedó de Rubí també acollirà sanitaris de l'Hospital General. Però, a més, el B&B Hotel Barcelona Rubí està habilitant les seves instal·lacions per rebre pacients lleus de coronavirus que estiguin a punt de rebre l'alta. Segons ha explicat l'Ajuntament a les xarxes socials, aquesta distribució forma part de l'operatiu previst per Salut per a l'àrea de Sant Cugat i Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.