Una vuitantena de casos gestionats en dues setmanes: la Xarxa de Suport de Sant Cugat segueix creixent

La Xarxa de Suport de Sant Cugat compta amb unes 250 persones voluntàries


Temes relacionats

Sant Cugat es teixeix en grups veïnals de suport (24/mar/20)

Sant Cugat s'organitza per ajudar a col·lectius vulnerables davant el coronavirus (16/mar/20)


  • Comparteix:

Per oferir o sol·licitar ajuda pots contactar amb la xarxa santcugatenca / Foto: Xarxa de Suport Sant Cugat

Per oferir o sol·licitar ajuda pots contactar amb la xarxa santcugatenca / Foto: Xarxa de Suport Sant Cugat

A Sant Cugat, des de fa dues setmanes, joves de la ciutat fa dues setmanes que s'organitzen per oferir ajuda a persones grans o en risc o a famílies que no poden sortir de casa per la crisi sanitària del coronavirus. Després d'aquests 15 dies ja són unes 250 persones les que s'ofereixen per recollir les escombraries, repartir recursos i menjar, cuidar de mascotes o dels fills i filles d'aquelles persones que hagin d'anar a treballar. La Xarxa de Suport de Sant Cugat ja ha gestionat una vuitantena de casos des de la seva posada en marxa i assegura que segueixen en contacte amb les persones a qui han ajudat, per si sorgeixen noves necessitats.

Des de la xarxa santcugatenca també s'ofereix assessorament laboral i suport psicològic i, a més s'intenta donar resposta 'a qualsevol necessitat que pugui sorgir'. Una vintena de persones, per exemple, han estat repartint les targetes moneder per a les famílies que disposaven d'una beca menjador.

Asseguren que 'no deixem de créixer' però saben que a la ciutat 'hi ha moltes més persones que segurament necessiten un cop de mà i amb el pas del temps en seran més'. En aquest sentit, fan una crida per a què tothom pregunti als veïns i veïnes si requereixen qualsevol cosa i, en cas afirmatiu, se'ls faci arribar. En qualsevol cas, les persones interessades en oferir o rebre ajuda poden contactar amb el telèfon 631 664 015, o el correu xarxasuportstc@gmail.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.