Sant Cugat registra 190 casos positius de coronavirus

La nostra ciutat és la tercera amb més casos del Vallés Occidental, però lluny de Terrassa i Sabadell


Temes relacionats

El CAP Valldoreix tanca, el de Sant Cugat concentra casos de Covid-19 i el de Can Mates acull la resta de consultes (30/mar/20)

L'Ajuntament traslladarà la gent gran no contagiada de les residències a hotels (28/mar/20)

Hotels de Sant Cugat podran acollir malalts de covid-19 a punt de rebre l'alta (27/mar/20)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una prova de coronavirus / Foto: ACN

Imatge d'arxiu d'una prova de coronavirus / Foto: ACN

Sant Cugat registra 190 casos positius de coronavirus, segons dades del departament de Salut de la Generalitat recollides pel Consell Comarcal del Vallès Occidental. Així, el municipi ha sumat 45 casos més des de la darrera actualització de dissabte passat, quan hi havia registrats 145 casos. Segons aquest mateix informe comarcal, el Vallès Occidental suma el 16% dels casos positius de Catalunya amb 2.559.

Sant Cugat és la tercera ciutat del Vallès Occidental amb més casos positius de coronavirus, 190, però lluny de la segona, Terrassa, que en suma 471 i encara més distanciada de Sabadell, que encapçala aquest rànquing amb 887.

L'informe també explica que Sant Cugat és una de les zones amb menys incidència de la malaltia. Les tres àrees de salut en què es divideix el municipi registren entre 92 i 131 casos per cada 100.000 habitants. Així, a Sant Cugat 1 -corresponent al CAP de la Mina- hi ha 92 casos per cada 100.000 habitants. A Sant Cugat 2 -CAP de Valldoreix- n'hi ha 115, i al Sant Cugat 3 -CAP de Can Mates- són 131.

Per contra, les zones més castigades són les de Ripollet 2 de Pinetons amb 255 casos per 100.000 habitants, Sabadell Sud amb 246 i Can Oriach amb 245.

El departament de salut de la Generalitat de Catalunya, a través d'un mapa de l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), registra els casos positius que es produeixen a les diferents comarques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.