Sant Cugat Comerç se suma a la iniciativa solidària Conelcomercio.com

La proposta busca donar suport al comerç local amb informació i recursos per fer front a la crisi del coronavirus


Temes relacionats

Suspès el pagament del transport públic per a les activitats i els serveis essencials ( 1/abr/20)

El Grup Mediterrània ajorna la celebració dels seus 25 anys pel coronavirus ( 1/abr/20)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del carrer Santa Maria / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

Imatge d'arxiu del carrer Santa Maria / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

L'associació Sant Cugat Comerç (StC) ha començat a col·laborar amb la iniciativa solidària Conelcomercio.com amb l'objectiu de donar suport al petit comerç de Sant Cugat. La crisi del coronavirus també amenaça en deixar greus estralls en l'economia que, sobretot, pot afectar les botigues de barri. Davant aquesta situació, una vintena de professionals del món del 'retail' han posat els seus coneixements a disposició del comerç de proximitat que està patint els efectes del confinament per fer el possible per mantenir-se vius.

Sant Cugat Comerç ha volgut donar suport i sumar-se a la iniciativa solidària que ofereix informació, recursos i exemples de bones pràctiques i, considera, que pot ser útil per als comerços de la ciutat, molts dels quals porten gairebé tres setmanes amb les persianes abaixades. El gerent de l'associació local, Jesús Carballo, es mostra convençut que aquesta iniciativa és 'una bona ajuda' per als comerciants i restauradors de Sant Cugat pel contingut que ofereix i perquè, més endavant, creixerà 'amb aportacions de col·laboradors'.

El fet que el comerç de proximitat santcugatenc no estigui obtenint ingressos no és l'únic inconvenient, sinó que, a més, moltes de les botigues estan regentades per autònoms que no disposen d'estructura ni suports empresarials. Tot plegat ha animat a una vintena de persones a sumar els seus coneixements i impulsar Conelcomercio.com per donar suport, com puguin, als comerços de barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.