Sant Cugat suma 36 nous positius en coronavirus en un dia i ja té 226 casos

La ciutat és el tercer municipi amb més casos de covid-19 del Vallès Occidental


Temes relacionats

El CAP Valldoreix tanca, el de Sant Cugat concentra casos de Covid-19 i el de Can Mates acull la resta de consultes (30/mar/20)


  • Comparteix:

Una mascareta protectora / Foto: Creative Commons

Una mascareta protectora / Foto: Creative Commons

Sant Cugat ha registrat 36 positius nous de covid-19 en les últimes 24 hores i ja suma un total de 226 casos. Amb aquest increment del 15,9% respecte al dia anterior, la ciutat se situa com a tercer municipi amb més casos de coronavirus al Vallès Occidental. Sabadell, amb 996 casos, i Terrassa, amb 606, encapçalen la llista de la comarca, que registra 2.993 casos amb un increment de 434 positius en les últimes hores, segons indiquen dades del departament de Salut de la Generalitat recollides pel Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Terrassa i Sabadell també són els municipis que creixen més en nombre absolut de casos diagnosticats respecte al dia anterior, amb 135 i 109, respectivament. Rubí, amb 51 casos nous, i Sant Cugat, amb 36, ocupen la tercera i la quarta posició de la llista. En termes relatius, destaca l'increment a Rubí d'un 27,6%, a Matadepera d'un 26,9% i Terrassa d'un 22,3%. Sant Cugat, amb el 15,9% d'increment, ocupa la quarta posició d'aquest rànquing.

De moment, l'únic municipi que no ha registrat encara cap positiu de covid-19 al Vallès Occidental és Rellinars. Gallifa, amb un positiu diagnosticat; Sant Llorenç de Savall, amb dos positius, i Ullastrell, amb set, són els municipis amb menys casos.




  • Comparteix:

COMENTARIS

Corregiu-me s cal, però almenys, jo tinc coneixement d’una víctima mortal per covid-19, a Sant Cugat del Vallès, imagino que no deu ser l’única.

Pere Ferrer Morello. Enviat el 1/abr/20


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.