'Resistiré 2020', l'himne musical en benefici de Càritas, amb participació santcugatenca

L'artista santcugatenc Álvaro Soler col·labora en aquesta versió promoguda per Cadena 100 de la cançó del Dúo Dinámico


  • Comparteix:

Sofia Ellar i el santcugatenc Álvaro Soler participen en aquest 'Resistiré 2020' / Foto: Youtube

Sofia Ellar i el santcugatenc Álvaro Soler participen en aquest 'Resistiré 2020' / Foto: Youtube

Una cinquantena dels artistes espanyols més reconeguts han gravat, des de casa, una versió de l'himne del Dúo Dinámico 'Resistiré'. Es tracta d'una iniciativa solidària de Cadena 100 en què cantants com David Bisbal, Pastora Soler, Rosana, Melendi, Manuel Carrasco i el santcugatenc Álvaro Soler, juntament amb la seva parella Sofia Ellar, entre molts d'altres, s'han unit per enregistrar aquesta cançó sota la producció de Pablo Cebrián, tots els beneficis de la qual aniran destinats a Càritas.

El videoclip ja es pot veure des d'aquest dimecres, tot i que a partir de dilluns que ve estarà disponible per comprar-la a totes les plataformes digitals. El Dúo Dinámico, compositors de l'original, han anunciat, a més, que cedeixen tots els drets d'autor de la cançó a la Comunitat de Madrid per a què sigui la banda sonora de la campanya per frenar la pandèmia del coronavirus.


I no és l'única cançó que Álvaro Soler ha publicat des que va iniciar el confinament obligat per la pandèmia. Soler participa a 'Quédate en tu casa', la festiva cançó d'Adrià Salas, cantant de la Pegatina, en què també hi apareix el santcugatenc Arnau Blanch, del duet local Arnau Griso. A més, aquest mateix dijous a la mitjanit Álvaro Soler ha publicat un tema escrit i gravat a quatre mans amb la seva parella, Sofia Ellar, titulat 'Barrer en casa'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.