L'Envelat i la Nau de Cultura de Valldoreix preparen dues festes de Cap d'Any per als joves


  • Comparteix:

Els FGC funcionaran durant tota la nit, sense interrupcions

Els FGC funcionaran durant tota la nit, sense interrupcions

La celebració d'una 'Nit més Jove' especial de Cap d'Any és la principal novetat per acomiadar l'any 2004 i celebrar l'entrada del 2005 a la nostra ciutat. Els joves podran triar entre dues propostes diferents, una a l'Envelat i una altra a la Nau de Cultura de Valldoreix. Els districtes també tenen previstes algunes activitats per passar l'última nit de l'any. Recordem, a més, que els FGC funcionaran ininterrompudament durant tota la nit i matinada per facilitar els desplaçaments en transport públic i reduir l'ús del vehicle privat.

Música, una cercavila, l'arbre dels desitjos i projeccions audiovisuals són algunes de les propostes per Cap d'Any que han preparat els responsables de la 'Nit més Jove', el cicle d'oci nocturn alternatiu que organitza l'Ajuntament, amb la dinamització de l'Ateneu Santcugatenc i la col·laboració de diverses entitats.

En concret, hi ha dues propostes diferents per satisfer tots els gustos del jovent santcugatenc. A Sant Cugat, la celebració començarà poc abans de la mitjanit a la plaça d'Octavià, amb les 12 campanades a càrrec de Profeslo, i continuarà amb una festa a l'Envelat del Parc Ramon Barnils. Aquesta activitat, que serà gratuïta i s'allargarà fins les 4 de la matinada, està dirigida especialment als joves a partir dels 14 anys.

Els que siguin una mica més grans, a partir dels 16 anys, podran triar també la segona de les propostes, que omplirà la Nau de Cultura de Valldoreix de festa, música i diversió, amb un preu d'entrada de només 5 euros. Tot plegat, ho explica el tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon.

Toni Ramon

Tindrerm la nit del 31 animació i gresca al voltant del Monestir, i després tindrem dues opcions, amb una gran festa alternativa que va més enllà del que solen ser les festes de Cap d'Any.


D'aquesta manera, Valldoreix col·labora per primera vegada amb la 'Nit més Jove' de Sant Cugat. Però, a més d'aquesta festa, els valldoreixencs tindran una altra opció. I és que al davant de la seu de l'EMD, l'animació estarà garantida fins ben entrada la matinada amb la carpa de l'Elèctric Circus. Ho explica la vocal de Territori de l'EMD de Valldoreix, Mercedes Rojo.

Mercedes Rojo

Hi haurà una festa a la Nau de Cultura, organitzada conjuntament amb l'Ajuntament de Sant Cugat, i una altra al davant de l'EMD, a la carpa de l'Elèctric Circus, que creiem que tindrà molt bona acollida.


A banda d'aquestes propostes, el Col·lectiu de Gent Gran de Mira-sol organitza la seva pròpia festa de Cap d'Any al Casal Cultural d'aquest districte, on hi haurà sopar i ball per celebrar l'entrada del nou any. De la seva banda, la Unió Santcugatenca organitza a partir de les 11 de la nit un ball de fi d'any amb l'orquestra Odisea.

Tampoc faltaran les festes privades, com les que ofereixen el Cafè Auditori, la Carpa Sant Cugat o les Carpes de Chic Sant Cugat,amb preus que oscil·len entre els 22 i els 25 euros.

Per a tots aquells que s'hagin de desplaçar durant l'última nit de l'any, recordem que els Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) funcionaran ininterrompudament tota la nit i la matinada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.