La solidaritat de Valldoreix: els veïns fabriquen pantalles de protecció contra el coronavirus

L'EMD ha rebut material entregat per veïns de la zona i el repartirà a treballadors i residències


  • Comparteix:

Un veí de Valldoreix fabrica pantalles protectores amb impressores 3D / Foto: EMD de Valldoreix

Un veí de Valldoreix fabrica pantalles protectores amb impressores 3D / Foto: EMD de Valldoreix

Les iniciatives solidàries per combatre la propagació del coronavirus segueixen creixent a Valldoreix. Veïns de la zona han entregat a l'EMD material de protecció individual, principalment pantalles protectores, i s'encarrega de repartir-ho entre treballadors de serveis essencials, residències de gent gran, centres assistencials de Valldoreix i col·lectius vulnerables.

El veí valldoreixenc Francesc Cardoner, expresident de l'EMD, i la seva família s'han posat mans a l'obra i fabriquen 50 pantalles protectores a l'hora. Aquest material es reparteix entre els col·lectius més vulnerables de la zona.

D'altra banda, un empresari veí de Valldoreix també ha volgut aportar el seu gra de sorra. L'EMD i l'industrial Robert Orenga han arribat a un acord de col·laboració per a la confecció de 100 pantalles de protecció amb impressores 3D. Orenga ha rebut, per part de l'administració, una aportació econòmica per adquirir la matèria primera necessària per fabricar el material. Un cop entregat el primer centenar de pantalles, l'empresari continua fabricant-ne entre 15 i 20 al dia per quan siguin necessàries.

Orenga entrega tota la producció a l'EMD de Valldoreix, qui s'encarrega de repartir els elements protectors entre treballadors dels serveis essencials, les residències de gent gran i els centres assistencials de la zona. Fins ara, l'administració valldoreixenca ha pogut lliurar 20 pantalles.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.