Es recomana portar mascareta i guants per anar a comprar

Protecció Civil també suggereix utilitzar una bossa o carretó propis


  • Comparteix:

Es recomana sortir a comprar amb mascareta / Foto: Creative Commons

Es recomana sortir a comprar amb mascareta / Foto: Creative Commons

Protecció Civil de la Generalitat recomana portar el nas i la boca tapats amb una mascareta, o similar, per anar a comprar. També se suggereix fer servir guants per tocar els aliments, portar una bossa o carretó pròpies i utilitzar desinfectant per netejar la nansa del carretó de la botiga abans de fer-lo servir. Protecció Civil afegeix aquestes mesures en l'actualització de les preguntes i respostes sobre les restriccions per l'estat d'alarma.

El nou document també incorpora la prohibició de les vetlles en tota mena d'instal·lacions, públiques o privades, així com en els domicilis particulars, independentment de la causa de la mort. Una mesura d'aplicació obligatòria a tots els municipis.

D'altra banda, en l'actualització, Protecció Civil recorda que es permeten les reparacions d'urgència de serveis bàsics com subministrament elèctric, calefacció i gas, aigua i telecomunicacions, però no està autoritzada l’obertura del local comercial al públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.