En marxa els consells de Comerç i d'Empresa de Sant Cugat per fer front als efectes de la crisi del coronavirus

La decisió arriba durant la primera reunió de la Comissió d'Emergència Econòmica Local


Temes relacionats

Sant Cugat crea una Comissió d'Emergència Econòmica Local (30/mar/20)

Nou servei municipal d'assessorament a autònoms i microempreses pels efectes econòmics del coronavirus (30/mar/20)

Sant Cugat Empresarial i Sant Cugat Comerç demanen a l'Ajuntament la constitució d'una 'Comissió d'Emergència Econòmica Local' (30/mar/20)


  • Comparteix:

Sant Cugat ja té un consell de comerç i un d'empresa / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat ja té un consell de comerç i un d'empresa / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat disposarà d'un Consell d'Empresa i un Consell de Comerç, gestionats per la recentment creada Comissió d'Emergència Econòmica Local. La decisió arriba després de la primera reunió aquest divendres del nou òrgan integrat per l'Ajuntament, Sant Cugat Comerç (SCC) i Sant Cugat Empresarial (SCE). L'objectiu d'aquests dos consells és poder treballar 'més específicament' les accions i necessitats que afecten el comerç i a la mitjana i gran empresa de la ciutat.

Els integrants de la Comissió d'Emergència Econòmica Local s'han reunit per primera vegada aquest divendres per concretar les funcions i les tasques que desenvoluparà el nou òrgan. La tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç, Elena Vila, ha remarcat que ha estat una trobada 'positiva' que ha permès l'Ajuntament explicar els serveis, mesures i ajudes que s'han posat o es posaran en funcionament per fer front a la crisi del coronavirus.

D'altra banda, les associacions SCC i SCE també han pogut presentar les seves propostes, les quals van 'molt en línia' amb les que ja treballa el consistori, com ha explicat Vila.

La creació d'aquesta Comissió d'Emergència Econòmica Local va ser una proposta de Sant Cugat Comerç i Sant Cugat Empresarial per combatre les conseqüències de la crisi que afecta aquests sectors a causa de la pandèmia. En menys d'una setmana, l'Ajuntament ha acceptat la mesura i ja ha tingut lloc la primera reunió.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.