L'EMD rebrà 10.000 euros del Fons de Cooperació Local de Catalunya per afrontar els efectes de la Covid-19

L'objectiu de la mesura és reforçar la liquiditat pressupostària de les administracions locals catalanes


  • Comparteix:

L'EMD rebrà 10.000 euros del Fons de Cooperació Local / Foto: EMD Valldoreix

L'EMD rebrà 10.000 euros del Fons de Cooperació Local / Foto: EMD Valldoreix

L'EMD de Valldoreix rebrà 10.000 euros del Fons de Cooperació Local de Catalunya per fer front als efectes de la crisi pel coronavirus. La xifra es correspon amb un avançament immediat del 50% del Fons de Cooperació Local de Catalunya, que es transfereix anualment als ajuntaments i EMD de Catalunya. En total, el Govern destinarà 61 milions d'euros a les administracions locals de Catalunya per reforçar la liquiditat pressupostària de les administracions locals catalanes, en especial la d'aquells municipis mitjans i petits.

El Departament de la Presidència ha impulsat aquesta injecció de recursos per millorar la liquiditat econòmica de l'administració valldoreixenca i ajudarà a pal·liar els efectes de la crisi econòmica i social i afrontar en millors condicions part de les despeses derivades de les mesures adoptades per frenar la propagació de la Covid-19.

Així doncs l’EMD-Valldoreix rebrà l'import equivalen al 50% de l'import transferit l'any 2019 des del Fons de Cooperació Local de Catalunya, en concepte d’avançament de la distribució definitiva, que es farà quan s'aprovi la Llei de pressupostos per al 2020.

Des de Presidència ja s'han posat en marxa els tràmits per a fer efectiu l’avançament de 61 milions d'euros del Fons de Cooperació Local a tot el territori català i la previsió del departament és que al llarg del mes d’abril la transferència ja hagi arribat a la seu de l’EMD Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.