55 casos nous de coronavirus a Sant Cugat eleven el registre a 281 positius

L'increment també es dona a la comarca, que suma més de 500 casos nous i arriba als 3.494


Temes relacionats

Es recomana portar mascareta i guants per anar a comprar ( 3/abr/20)

212 tests per detectar el coronavirus fets a Sant Cugat ( 2/abr/20)


  • Comparteix:

Els serveis de neteja del consistori desinfectant el carrer / Foto: Ajuntament

Els serveis de neteja del consistori desinfectant el carrer / Foto: Ajuntament

Sant Cugat registra 55 positius nous de Covid-19 en les últimes hores i ja suma un total de 281 casos. Aquest increment suposa un 24% més de casos que fa dos dies, segons indiquen les dades del departament de Salut de la Generalitat. Així, la ciutat es manté com el tercer municipi amb més positius de la malaltia al Vallès Occidental, només per darrere de Sabadell i Terrassa. Amb aquesta actualització de les dades, la comarca suma 501 casos més i se situa en 3.494 positius de coronavirus, un 16% més que dimecres passat. Els casos de Sant Cugat representen un 8% del total del Vallès Occidental.

Sant Cugat es divideix en tres àrees bàsiques de salut. A la zona 1 del municipi, corresponent al CAP de la Mina, hi ha 100 casos; a la zona 2, corresponent al CAP de Valldoreix, hi ha 77 casos; i a la zona 3, la del CAP de Can Mates, hi ha 104 positius.

La incidència de la Covid-19 al municipi, segons les dades de la conselleria, és de 33 casos per cada 10.000 habitants.

Les zones de la comarca més castigades per la malaltia són Castellbisbal, amb 95 casos cada 10.000 habitants; Sant Quirze, amb 86 casos cada 10.000 habitants; i la zona de Ca n'Oriac de Sabadell, amb 83 casos cada 10.000 habitants.

En nombres absoluts, les àrees bàsiques de salut de Sabadell i les de Terrassa són les que més casos comptabilitzen al Vallès Occidental. Sabadell supera el miler de casos amb 1.077 positius confirmats, mentre que Terrassa ocupa la segona posició amb 887 casos de la Covid-19.

Cerdanyola, amb 216 casos, i Rubí, amb 187, ocupen la quarta i la cinquena posició al rànquing, respectivament. L'actualització dels casos de coronavirus al país es pot seguir a través d'aquest mapa de l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS).




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.