La Cantània Virtual, amb escoles de Sant Cugat, s'ajorna fins al 2021 per la pandèmia del coronavirus

El Teatre Auditori havia d'acollir el concert amb la participació d'escoles santcugatenques


  • Comparteix:

Imatge de la Cantània Virtual al Teatre Auditori / Font: Cugat Mèdia

Imatge de la Cantània Virtual al Teatre Auditori / Font: Cugat Mèdia

La Cantània Virtual, amb presència d'escoles de Sant Cugat, s'ajorna fins al 2021 per la pandèmia del coronavirus. Així ho ha decidit l'organitzador, l'Auditori, que cancel·la els 125 concerts, entre ells el que s'havia de fer al Teatre Auditori i que reunia escoles de tot el Vallés Occidental. 60.000 nens i 1.600 escoles havien de participar sota el títol 'Virtual', encàrrec del compositor Óscar Peñarroya i amb text de Cèsar Aparício.

El canvi afecta els 125 concerts del projecte, tant els que es fan a L’Auditori com els que s'organitzen a la resta de ciutats que en formen part: Mataró, Saragossa, El Vendrell, Olot, Figueres, Manresa, Sant Cugat, Vic, Parla, Burgos, Vilafranca, Guimaraes, Valladolid i Granollers.

La decisió ha estat consensuada entre L'Auditori, l'equip de direcció del projecte, organitzadors territorials, mestres i les autoritats de cada localitat per garantir la viabilitat del projecte i davant la impossibilitat de poder moure la Cantània a un altre moment de 2020.

Al projecte Cantània Virtual, les escoles treballen una cantata de nova creació al llarg de tot l'any, amb 3 sessions de formació obligatòries per als mestres. Finalment la interpreten a l’escenari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.