Pastisseria Sàbat entregarà mones a domicili amb la campanya #Capnensensemona

Les entregues s'iniciaran des d'aquest dilluns i fins el 13 d'abril


  • Comparteix:

Algunes de les mones que ofereix Pastisseria Sàbat al perfil d'instagram / Font: Pastisseria Sàbat

Algunes de les mones que ofereix Pastisseria Sàbat al perfil d'instagram / Font: Pastisseria Sàbat

La Pastisseria Sàbat s'ha sumat a la campanya #Capnensensemona per entregar mones a domicili des d'aquest dilluns i fins al 13 d'abril. Les comandes s'hauran de fer als telèfons 93 674 01 79 o al 93 674 79 47 i s'entregaran a domicili a través de l'empresa Coolmado. El gerent de Pastisseria Sàbat, Jaume Sàbat, ha remarcat que volen mantenir la il·lusió dels nens i que gaudeixin d'un dia especial per a tots ells.

La Pastisseria Sàbat compleix 69 anys d'existència i no ha volgut faltar a la seva cita amb les mones, tot i la pandèmia del coronavirus. L'empresa santcugatenca ha engegat una campanya al seu perfil d'instagram sota el lema #Capnensensemona.

Jaume Sàbat ha concretat que cada any es venien unes 800 mones i que amb la pandèmia del coronavirus no se sap quantes es podran entregar. Tot i això, Sàbat ressalta que aquest dia ha de ser especial per als nens i ells volen compartir aquesta felicitat amb les mones.

El pastisser santcugatenc també anima a fer les mones des de casa i que és una bona manera de passar el temps amb la canalla. Les mones tenen un preu d'entre els 20 i els 100 euros depenent del tamany.


Jaume Sàbat

Volem que els nens puguin gaudir de les seves mones a casa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.