Les universitats de Sant Cugat mantindran les classes virtuals durant abril i maig

Després de Setmana Santa, les classes es reprendran de forma no presencial


Temes relacionats

[Infografia] El voluntariat de Sant Cugat es mobilitza per lluitar contra el coronavirus ( 6/abr/20)

Pastisseria Sàbat entregarà mones a domicili amb la campanya #Capnensensemona ( 6/abr/20)


  • Comparteix:

Les universitats mantenen l'activitat virtual fins al maig / Foto: ACN

Les universitats mantenen l'activitat virtual fins al maig / Foto: ACN

L'activitat lectiva a les universitats de Catalunya mantindrà el format virtual, com a mínim, fins al maig. La mesura, que també afecta els centres de Sant Cugat, s'ha acordat aquest divendres en una reunió entre el Govern de la Generalitat i els rectors universitaris. Així, després de Setmana Santa, les classes es reprendran de forma no presencial i es realitzaran en línia durant l'abril i el maig. En la reunió no s'ha descartat que al juny es puguin fer activitats presencials, com les avaluacions, però tot plegat dependrà de l'evolució del coronavirus.

En la trobada s'ha acordat que el 14 d'abril, les classes a les universitats catalanes es reprendria de forma virtual i es mantindria així fins al maig. En funció de la situació d'emergència sanitària, de l'evolució de la pandèmia i d'acord amb l'autonomia que tenen les universitats, es valorarà si a partir del juny es poden realitzar algunes activitats presencials com, per exemple, avaluacions de final de curs o alguns seminaris.

De fet, el Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) treballa amb diferents escenaris, entre els quals també hi ha la possibilitat d'acabar fent l'avaluació en línia i, també, analitzar com s'ajusten les pràctiques que ja s'havien començat o les que estaven previstes.

La reunió d'aquest divendres ha estat encapçalada pel president de la Generalitat, Quim Torra, i la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, amb els rectors de les universitats catalanes UB, la UAB, la UPC, la UPF, la UdL, la UdG, la URV, la URL, la UOC, la UVic-UCC, la UIC i la UAO.

La decisió afecta les universitats santcugatenques Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV-UPC), Escoles Universitàries Gimbernat (UAB), ESADE (URL) i Universitat Internacional de Catalunya (UIC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.