La Policia Local de Sant Cugat felicita l'aniversari als nens i nenes durant el confinament

El cos de seguretat mirarà de fer més agradable, en la mesura del possible, el confinament a casa als infants que facin anys


Temes relacionats

Sorpresa de la Policia Local de Sant Cugat a dos infants que fan anys ( 3/abr/20)


  • Comparteix:

El confinament no pot ser una excusa per no gaudir de dies tan especials com els aniversaris. Per això, la Policia Local de Sant Cugat s'ofereix durant el confinament a felicitar els nens i nenes de la ciutat que facin anys, en concret entre tres i vuit.

L'objectiu és, en la mesura del possible, mirar de fer més agradable el confinament a casa a aquells nens i nenes que facin anys. El Francesc López, el 'Cisco', un agent de la Policia Local, s'encarrega, dins de la seva ruta de patrullatge, a dedicar-los tres minuts per felicitar el seu aniversari. Una 'satisfacció' tant pels infants com pels veïns del voltant com pels mateixos agents que hi participen.

El cos de seguretat ha rebut i continua rebent moltes peticions per felicitar aniversaris, tantes que no pot assumir-les totes. La prioritat de la Policia Local, tal com explica la sergenta de Proximitat del cos, Mercedes González, continua sent servir el ciutadà, i més en una situació d'emergència. Això sí, el Cisco s'ha compromès a enviar una felicitació en vídeo a tots els nens i nenes a qui no pugui desitjar un bon aniversari en persona.


Francesc López i Mercedes González

La satisfacció dels nens quan ens veuen i la resposta dels veïns del voltant és molt satisfactòria també per nosaltres. / La situació és delicada i era una bona manera de fer feliç als infants que estan patint. Se'ns ha desbordat una mica, perquè hi ha una allau de peticions i malauradament no podem arribar a tot.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.