Valldoreix rep material de protecció contra el coronavirus de la Diputació de Barcelona

L'EMD entregarà els equips de protecció individual als treballadors de serveis essencials


Temes relacionats

Sant Cugat supera els 300 positius de coronavirus tot i que baixa el ritme d'increment ( 7/abr/20)

Cap alumne de Sant Cugat sense accés a l'educació durant el tancament d'escoles ( 7/abr/20)


  • Comparteix:

El material s'entregarà als serveis essencials de Valldoreix / Foto: EMD de Valldoreix

El material s'entregarà als serveis essencials de Valldoreix / Foto: EMD de Valldoreix

L'EMD de Valldoreix ha rebut aquest dimarts material de protecció contra el coronavirus per part de la Diputació de Barcelona que permetrà equipar els serveis essencials com la Brigada Municipal i Agents Cívics de la zona. Un total de 450 mascaretes d'un sol ús, 10 ulleres protectores, 12 envasos de 500 mil·lilitres de gel hidroalcohòlic, 600 guants de vinil, 20 mascaretes FFP2 i 40 granotes de protecció permetran que els treballadors de la vila puguin seguir desenvolupant la seva feina i evitar el contagi de la Covid-19.

El material lliurat a l'EMD de Valldoreix forma part d’una partida adquirida per l'ens supramunicipal a la Xina amb què han arribat 200.000 guants, 200.000 mascaretes de protecció, 10.000 granotes i 1.000 ulleres, amb el corresponent certificat de garantia. La Diputació de Barcelona ha posat tot aquest material sanitari a disposició dels ajuntaments i entitats locals de la província perquè aquests el distribueixin entre el seu personal dels serveis essencials i puguin continuar prestant els seus serveis.

Aquests Equips de Protecció Individuals (EPI) rebuts a l'administració valldoreixenca se sumen a l'entrega de 25 kits de detecció ràpida del coronavirus, també aportats per la Diputació de Barcelona. Els tests rebuts a l'EMD estan destinats a la gestió i prevenció de riscos entre el col·lectiu de treballadors dels serveis essencials i es van lliurar als responsables del CAP de La Mina, centre mèdic de referència dels casos de Covid-19 a Sant Cugat. En cas que els treballadors dels serveis essencials de Valldoreix mostrin algun símptoma de la malaltia, el CAP s'encarregarà de realitzar-li's la prova. Si no els utilitzen, aquests tests es destinaran a altres col·lectius amb més necessitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.