Torna a Ràdio Sant Cugat el 'Pica Lletres'

El concurs posa a prova els coneixements de català d'alumnes de secundària


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia (Guillem Babitsch)

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia (Guillem Babitsch)

La versió radiofònica del concurs 'Pica Lletres' torna a partir d'aquest dijous a la ràdio de Sant Cugat. Cada dijous a les nou de la nit s'emetran dos capítols al 91.5 FM. El concurs sobre coneixement de català enfronta alumnes de segon de secundària de centres educatius catalans a través de diferents emissores locals, entre elles Cugat Mèdia.

A cada capítol s'enfronten dos equips formats per tres concursants cadascun. Cada equip representa un centre educatiu d'una població catalana. Tots dos equips participen des de la ràdio del seu municipi, i estan acompanyats d'un presentador de suport per al presentador general del concurs, el qual es troba als estudis de La Xarxa de Comunicació Local, juntament amb el jurat del concurs.

Els quatre centres amb millor puntuació al final de cada edició s'enfrontaran a les semifinals i els guanyadors de cada semifinal competiran a la Gran Final Nacional radiofònica del 'Pica Lletres'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.