Les pastisseries de Sant Cugat es posen mans a la massa perquè tots els infants tinguin mona

El padrins poden triar entre el pastís tradicional o una figura de xocolata i fer-la arribar al seu fillol el Dilluns de Pasqua


Temes relacionats

La Policia Local de Sant Cugat felicita l'aniversari als nens i nenes durant el confinament ( 8/abr/20)

Guanya una mona de Pasqua amb Cugat Mèdia ( 7/abr/20)


  • Comparteix:

Mones per a tots els gustos a les pastisseries de Sant Cugat / Foto: Petritxol

Mones per a tots els gustos a les pastisseries de Sant Cugat / Foto: Petritxol

Les pastisseries de Sant Cugat s'han compromès que, malgrat la situació excepcional que viu el país a causa del coronavirus, tots els infants de la ciutat tinguin l'oportunitat de rebre la seva mona pel Dilluns de Pasqua. Així, pastissers i pastisseres s'han posat mans a la massa i a la xocolata per oferir als padrins una àmplia varietat de mones, des del pastís tradicional a les figures de xocolata, per fer realitat els desitjos més dolços dels seus fillols i filloles.

L'ordre de confinament decretat per l'estat d'alarma ha trencat el dia a dia de la ciutadania i, amb les restriccions, s'ha complicat la celebració de festius com el Dilluns de Pasqua. Els padrins es troben amb la dificultat d'entregar la mona als seus fillols i filloles i, per això, les pastisseries han adaptat el seu servei perquè tots els nens i nenes puguin rebre el seu dolç.

Pastisseries de tots els racons de Sant Cugat disposen de mones de tota mena i, la gran majoria, ofereixen servei a domicili i la possibilitat d'encarregar-la de forma telemàtica. Així i tot, molts dels pastissers i pastisseres han explicat a Cugat Mèdia que no esperaven un èxit tan gran de la iniciativa i que, per això, es troben desbordats de feina i amb la impossibilitat d'agafar més encàrrecs.

Molts dels establiments s'han sumat a la iniciativa #Capnensensemona, com les pastisseries Sàbat i Pastisseria Verdi. D'altres han impulsat per iniciativa pròpia un mètode que faciliti als padrins poder entregar les mones als infants, com Petritxol, Serrajòrdia i Dolç per Yann Duytsche. Des de Cugat Mèdia hem fet un recull de les propostes d'algunes pastisseries de la ciutat que fan possible mantenir la il·lusió de les tradicions.

Pastisseria Sàbat
La Pastisseria Sàbat s'ha sumat a la campanya #Capnensensemona per entregar mones a domicili fins al 13 d'abril. Les comandes s'hauran de fer als telèfons 93 674 01 79 o al 93 674 79 47 i s'entregaran a domicili a través de l'empresa Coolmado. Les mones tenen un preu d'entre els 20 i els 100 euros depenent de la mida.
Figura de xocolata de 'Los increibles'
Figura de xocolata de 'Los increibles' / Foto: Pastisseria Sàbat


Pastisseria Verdi
Ubicada a Mira-sol, aquesta pastisseria també s'ha sumat a la campanya per no deixar cap infant sense mona. L'establiment ofereix tant mones de xocolata com el pastís tradicional i fan entregues a domicili. Els dolços es poden encarregar enviant un Whatsapp al 620030977.
El pastisser Ricard Pujol ha explicat a Cugat Mèdia que no s'esperaven una resposta tan bona a la iniciativa, ja que les mones no són un article que s'acostumi a vendre per Internet. Així i tot, Pujol ha remarcat que a Pastisseria Verdi s'han posat 'un límit' d'encàrrecs per poder-los assumir sense que ningú es quedi sense.
Pastís tradicional
Pastís tradicional / Foto: Pastisseria Verdi


Serrajòrdia
El forn de pa Serrajòrdia, al carrer Valldoreix, ofereix mones de tots els gustos i mides. A més, disposen de servei d'entrega a domicili perquè els padrins no hagin de sortir de casa. Les demandes al Serrajòrdia també han superat les seves expectatives i és possible que no puguin assumir més encàrrecs.
Ous de xocolata
Ous de xocolata / Foto: Serrajòrdia


Petritxol
Des del tradicional pastís amb ous de xocolata a figures de xocolata de tota mena, aquesta és l'oferta del Petritxol que satisfarà els desitjos més dolços dels petits. La pastisseria i forn de pa ofereix servei a domicili i recollida al mateix establiment. Els encàrrecs es poden fer enviant un WhatsApp al 662084439 i el preu de les mones oscil·la entre els 15 i els 78 euros.
La pastissera del Petritxol, Ketiana Ramos, ha assegurat en declaracions a Cugat Mèdia que el confinament farà d'aquesta Pasqua un dia diferent. Ramos anima a la ciutadania a 'mantenir la tradició' i, si la situació no ens permet sortir a comprar-la o rebre-la, es pot aprofitar per fer-la a casa.
Figura de xocolata
Figura de xocolata / Foto: Petritxol


Turris
La franquícia Turris també garanteix que tots els infants de la ciutat puguin tenir mona. Els dolços es poden comprar a qualsevol dels quatre locals que tenen a Sant Cugat. Turris disposa del tradicional pastís de mona i de figures de gos de xocolata.
Mona de brioix tradicional
Mona de brioix tradicional / Foto: Turris


Dolç per Yann Duytsche
La pastisseria, situada al carrer de Puig i Cadafalch, ofereix una àmplia varietat de mones de tots els gustos. Els clients poden encarregar-la trucant al 935906694 i poden recollir-la al mateix establiment o demanar entrega a domicili.
Mona de xocolata
Mona de de xocolata / Foto: Yann Duytsche







Ketiana Ramos

Viure aquesta Pasqua confinats i centrats en nosaltres mateixos, cuidar-nos i cuidar als altres. En aquesta ensenyança és important mantenir la tradició i si no pots rebre-la o comprar-la, fes-la a casa.

Ricard Pujol

La resposta ha sigut molt bona, ha sigut una sorpresa perquè no és un tipus d'article que es vengui per Internet. Arribarem fins on puguem, m'he posat un límit i estic arribant a ell. Al final potser no podríem servir el que la gent vol i és millor que no pots servir més que no quedar malament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.