L'aventura de teletreballar amb infants a casa

Veïnes i veïns de Sant Cugat expliquen com fan compatible la feina des de casa amb tenir cura de la canalla


  • Comparteix:

El confinament per combatre el coronavirus ha comportat un canvi radical en la immensa majoria de la població. Moltes empreses s'han hagut de reinventar per poder mantenir l'activitat i han vist en les eines telemàtiques una bona oportunitat per fer-ho. Ara bé, el teletreball fa que entrin en convergència dos mons: el laboral i el familiar. Famílies de Sant Cugat han explicat a Cugat Mèdia com s'ho fan per treballar des de casa, tenir cura de la canalla i no morir en l'intent.

El músic Joan Pau Chaves ha explicat que gestiona el temps com pot. Ara bé, té clar que els infants són la prioritat: 'Són els més importants, que puguin mantenir les seves rutines, que es puguin gestionar les seves emocions'. Malgrat que admet que no és una situació fàcil, confia que la situació servirà perquè 'aprenem'. 'En en sortirem!', remata.

Amb un gran somriure i tota l'energia i bon rotllo del món és com la periodista Aina Serra afronta la situació. Una energia que li transmeten els seus fills i que no ho posen del tot fàcil per treballar durant el dia. 'Teletraball de dia, no sé', riu, 'sobretot teletreballem a les nits, quan aquest dos dormen!'.

'Treballo d'11:00 a 11:07, d'11:32 a 11:38, d'11:51 a 11:53'. Ho explica amb humor la Gisela Soroka, que veu tota una celebració quan treballa mitja hora seguida. La Gisela té tres fills: un de menut, una preadolescent i una adolescent. 'Tenen la màgia d'interrompre en el moment just', fa broma. Admet que 'és molt complicat treballar amb fills a casa'.


Famílies

Teletreball de dia no sé, treballem de nit quan aquests dormen. / Cal pensar en ells, que són els més importants. / Tenen la màgia de venir i interrompre en el moment just!



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.