Suspesa la Festa Major de Sant Cugat

La crisi del coronavirus ha obligat l'Ajuntament a suspendre la festa grossa de la ciutat i també les de barris


Temes relacionats

Sant Cugat planteja una gran festa ciutadana a la tardor per compensar la Festa Major ( 9/abr/20)


  • Comparteix:

Sant Cugat no tindrà enguany Festa Major. La crisi del coronavirus ha obligat a l'equip de govern a suspendre tant la festa grossa de la ciutat com les dels barris que havien de tenir lloc durant l'estiu. Ara l'Ajuntament treballa perquè Sant Cugat celebri 'una gran festa de ciutat a la tardor amb l'objectiu de compensar el buit que deixa aquesta cancel·lació'. Des del consistori es 'lamenta haver de prendre aquesta decisió excepcional, però per davant de tot prioritza la salut i el benestar dels santcugatencs i santcugatenques'.

'Després d'un llarg debat i un intens període de reflexió', el govern de Sant Cugat ha decidit, després de parlar amb els agents implicats, cancel·lar la festa grossa, que havia de tenir lloc del 26 al 29 de juny. També cauen les gresques dels barris previstes per a l'estiu. Per tant, la Floresta, Mira-sol, Mas Gener, Can Barata i Sol i Aire també es queden sense celebració.

Sant Cugat se suma així a altres municipis del Vallès, com Rubí i Sabadell, que s'han vist obligats a cancel·lar una de les propostes més tradicionals i esperades de l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.