Aixecada la restricció per anar als horts particulars per a autoabastiment

Els desplaçaments hauran de fer-se de manera individual i sempre que l'hort estigui a prop del domicili


  • Comparteix:

Els horts urbans de Volpelleres / Foto: Localpres

Els horts urbans de Volpelleres / Foto: Localpres

El govern de la Generalitat ha aixecat la restricció per anar als horts particulars per a autoabastiment sempre que siguin a prop del domicili. Així ho ha anunciat Protecció Civil, que dona tres criteris pels quals es pot anar a l'hort que estigui fora del domicili habitual. El primer és que sigui per collir productes necessaris per l'autoabastament, el segon és si és un hort en què es tenen animals que s'han de cuidar, i el tercer contempla la possibilitat d'anar a l'hort si es tracta d'una activitat econòmica. L'Ajuntament de Sant Cugat, per la seva banda, ja ha informat als usuaris dels horts municipals de la novetat.

Protecció Civil recorda que els desplaçaments a l'hort han de ser individuals i complint les normatives d'higiene i distanciament social. Atesa la prohibició de traslladar-se a segones residències, queden exclosos d'aquest criteri els horts que puguin haver en aquestes segones residències, als quals segueix estant prohibit anar-hi.

A Sant Cugat hi ha els horts de Volpelleres, els del carrer Amposta Sud i Amposta Nord, els del parc Ildefons Cerdà, els del parc del Turó de Can Mates, els del carrer Andana i els de l'avinguda de les Roquetes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.