L'Escola de Música de Valldoreix s'adapta al confinament amb classes online i concerts des de casa

El centre valldoreixenc ha continuat la seva activitat gràcies a eines telemàtiques i amb propostes per no deixar de fer música


  • Comparteix:

L'Escola de Música de Valldoreix ha continuat la seva activitat malgrat el confinament per l'estat d'alarma provocat per la pandèmia del coronavirus. El centre valldoreixenc ha continuat les classes de manera telemàtica amb els alumnes i ha tirat endavant iniciatives per no deixar de fer música i per fer més amenes aquestes setmanes on tothom s'ha de quedar a casa. El director de l'escola, Manel Cerdà, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' que la resposta dels professors, l'alumnat i les famílies ha estat bona i que sortiran 'més enfortits com a col·lectiu' una vegada torni la normalitat.

ESCOLTA-HO

Cerdà també ha explicat que des del primer moment que van saber que les escoles haurien de tancar, van decidir que continuarien amb la tasca docent de manera online. Així, els alumnes, gairebé 300, continuen tenint classe amb els seus professors. Les sessions col·lectives sí que s'han suspès per la impossibilitat que els alumnes toquin els seus instruments des de casa a la vegada.

Per altra banda, un conjunt musical del centre ha interpretat la cançó del grup The Police 'Every little thing she does is magic' i l'han penjat a les xarxes socials. Cerdà ha explicat que en els propers dies altres conjunts de l'escola oferiran material similar. A més, de dilluns a divendres a dos quarts de nou del vespre, alumnes de l'escola ofereixen els 'Concerts en mitjons' des de casa seva.

Després de gairebé un mes de confinament, el director de l'Escola de Música de Valldoreix ha explicat que aprofitaran els dies de la Setmana Santa per fer un balanç del funcionament de les classes. Cerdà ha remarcat que la situació actual també servirà per descobrir noves maneres d'impartir la docència.




Manel Cerdà

Els alumnes estan molt receptius a fer noves coses. Una de les coses que tenen són les classes de l'escola de música. Tenim els nois i noies bastant entretinguts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.