Repartiment de 28.000 mascaretes a les estacions de tren de Sant Cugat

El material, que procedeix de la remesa enviada a Catalunya, es repartirà a les set estacions de FGC i a la de Renfe

L'estació de ferrocarrils de Sant Cugat / Foto: Localpres

Societat

Publicat el 13/abr/20 per Redacció

Voluntaris de Creu Roja i Protecció Civil repartiran 28.000 mascaretes a les estacions de tren de Sant Cugat. Les mascaretes seran per a les persones que usin el tren per desplaçar-se a la feina, una vegada finalitzat el permís retribuït recuperable dictat pel govern espanyol. El repartiment, previst fins dimarts, es farà a partir de dos quarts de set del matí i fins a les dotze del migdia a les set estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i a l'estació de Renfe.

Es lliurarà una mascareta per persona a l'interior de les estacions una vegada el ciutadà hagi validat el bitllet. L'entrega de la mascareta quirúrgica s'efectuarà seguint totes les mesures de seguretat necessàries en higiene i distància social. La distribució de mascaretes entre les diferents estacions es farà en funció del número de passatgers en un dia feiner.

La partida de 28.000 mascaretes reservades per a Sant Cugat és en proporció al cens del municipi segons el criteri establert pel ministeri d'Interior, que ha concentrat la distribució de material en els municipis de més de 30.000 habitants amb estacions de tren, metro o autobusos.

El repartiment d'aquest material de protecció sanitària comptarà amb el suport policial, ja que en cada estació hi haurà una patrulla de la Policia Local o dels Mossos d'Esquadra.