L'associació de veïns del Monestir es felicita per l'arranjament definitiu de la plaça d'en Coll


  • Comparteix:

L'entitat diu que encara queda per resoldre la manca d'aparcament i reorganitzar el trànsit

L'entitat diu que encara queda per resoldre la manca d'aparcament i reorganitzar el trànsit

L'Associació de Veïns del Monestir s'ha felicitat pel bon estat que presenta actualment la plaça d'en Coll, després de les últimes obres d'arranjament. Els veïns de la zona consideren que amb aquesta actuació s'ha posat en marxa, definitivament, l'eix de vianants des de la plaça de l'estació fins a la plaça d'en Coll. Tot i això, creuen que encara queden alguns temes per resoldre, com la manca d'aparcament al sector de l'Anònima i la reorganització del trànsit a tota la zona.

La Comissió de la plaça d'en Coll i la Junta de l'Associació de Veïns del Monestir han acabat l'any amb una valoració molt positiva de l'estat que presenta la plaça d'en Coll després dels últims treballs d'arranjament, que han permès resoldre definitivament els problemes de lloses malmeses que patien des de la finalització de les obres en aquesta zona. Escoltem el president de l'associació de veïns, Jordi Molgó.

Jordi Molgó

Un cop posada a prova la plaça, tenim la sensació que els problemes s'han solucionat definitivament. Ara hem d'anar més enllà i acabar de pacificar el trànsit. El problema de l'Escorxador també s'ha resolt.


Els veïns de la zona es feliciten pel trasllat de la parada de l'autobús a només 50 metres de la plaça d'en Coll, a l'avinguda de Cerdanyola, i molt especialment pel trasllat definitiu de l'antic escorxador, que permetrà obrir el carrer Torrent d'en Xandri i millorar la mobilitat.

En el capítol dels problemes a solucionar, des de l'associació de veïns han volgut posar de relleu la manca de places d'aparcament al barri, sobretot tenint en compte el creixement urbanístic previst al sector de l'Anònima. Jordi Molgó.

Jordi Molgó

Serà l'operació urbanística més important al barri des dels anys 50. Ens preocupa la manca de places d'aparcament. Es faran 200 pisos nous i caldran unes 400 places, però només se n'han previst 250.


Des de l'associació de veïns, han volgut animar a l'administració i els veïns del barri a continuar treballant conjuntament per solucionar els problemes que encara estan pendents, com els usos comercials de la plaça del Rei, els horaris de càrrega i descàrrega i de les terrasses, i la reorganització definitiva del trànsit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.