Sant Cugat arriba als 361 positius de coronavirus però frena l'increment de contagis

L'augment de positius confirmats a Sant Cugat en l'última setmana és del 16,45%, mentre que en la primera d'abril va ser del 37,17%


Temes relacionats

58 morts per coronavirus a residències de Sant Cugat (14/abr/20)

El Campus Sant Cugat de la UIC es converteix en una UCI amb 200 llits per a pacients amb coronavirus ( 8/abr/20)


  • Comparteix:

Sant Cugat continua com el tercer municipi de la comarca amb més positius de coronavirus / Foto: ACN

Sant Cugat continua com el tercer municipi de la comarca amb més positius de coronavirus / Foto: ACN

Sant Cugat ja té 361 casos confirmats de coronavirus. Tot i que la xifra de positius encara augmenta, durant la segona setmana d'abril el creixement ha estat del 16,45%, mentre que del dia 1 al 8 l'increment va ser del 37,17%. Les dades facilitades pel departament de Salut encara situen la ciutat en tercera posició al Vallès Occidental en nombre de casos, només per sota de Sabadell, amb 1.265, i Terrassa, amb 1.016, que concentren la meitat dels contagiats de la comarca. Cerdanyola, amb 339, i Rubí, amb 327, són les següents de la llista. Per altra banda, a Sant Cugat s'han fet un total de 819 tests, dels quals 458 han donat negatiu.

En total, hi ha confirmats 4.714 casos al Vallès i 36.505 a tot Catalunya. Cal tenir en compte, això sí, que en l'evolució dels casos positius influeix el volum de tests PCR fets a cada municipi o a les àrees bàsiques de salut.

Pel que fa referència a la població, Sant Cugat registra una taxa de 396,68 casos per cada 100.000 habitants. Sant Quirze és el principal focus de positius al Vallès, amb una taxa de 1.102,23 casos per cada 100.000 habitants.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.