El curs escolar s'acabarà al juny tot i que es podran programar activitats de reforç a l'estiu

Com a 'norma general', tots els escolars passaran de curs a finals de juny i els repetidors seran 'l'excepció'


Temes relacionats

L'últim trimestre del curs escolar, llest per començar adaptat a la situació de confinament (13/abr/20)

Cap alumne de Sant Cugat sense accés a l'educació durant el tancament d'escoles ( 7/abr/20)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

El govern espanyol i les comunitats autònomes han acordat aquest dimecres que el curs escolar acabarà al juny, com habitualment, i no s'allargarà més enllà per recuperar les jornades perdudes fruit del tancament de les escoles. A canvi, el govern espanyol ha plantejat als consellers que les seves administracions organitzin o donin suport a la realització d'activitats de reforçament durant el període estival, això és a partir de juliol.

La ministra d'Educació, Isabel Celaá, ha assegurat aquest dimecres a la tarda que, com a 'norma general', tots els escolars passaran de curs a finals de juny i els repetidors seran 'l'excepció'. Així ho han acordat el govern espanyol i les comunitats autònomes que també han decidit que el tercer trimestre servirà principalment per repassar i reforçar les matèries donades els dos primers trimestres.

Les escoles de Catalunya han engegat aquest dimarts el tercer trimestre escolar. A causa del confinament, les classes s'imparteixen per mètodes telemàtics. Per això, les administracions treballen perquè 'cap estudiant quedi despenjat' per motius tecnològics.

Reobertura dels centres
La ministra d'Educació i Formació Professional, Isabel Celaá, també ha afirmat que reobrir les escoles no depèn d'Educació, sinó del ministeri de Sanitat i que ho faran 'molt gustosament' quan es donin les condicions. 'En el moment en que Sanitat ens informi que existeixen les condicions', ha sentenciat.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.