L'alcaldessa respon a través de Cugat Mèdia els dubtes de la ciutadania

Cugat Mèdia obre una altra finestra de línia directa amb l'alcaldessa perquè respongui les preguntes dels i les santcugatenques


Temes relacionats

L'alcaldessa repon aquest dijous a Cugat Mèdia les preguntes de la ciutadania (15/abr/20)


  • Comparteix:

Les preinscripcions a les escoles bressol, les ajudes al lloguer i la manera d'afrontar la tornada a la normalitat per part de l'Ajuntament després de la crisi del coronavirus són alguns dels dubtes que l'alcaldessa, Mireia Ingla, ha contestat als veïns i veïnes en un nou format del programa de Cugat Mèdia 'Línia directa amb l'alcaldessa'. El mitjà multimèdia ha traslladat les qüestions que la ciutadania li ha fet arribar perquè Ingla pugui resoldre-les en una entrevista telemàtica.



Les preocupacions amb el curs escolar han centrat, en part, l'entrevista, després de l'anunci del departament d'Educació que el curs acabarà al juny. Ingla ha reiterat la voluntat de l'Ajuntament perquè cap infant 'es quedi enrere' i 'evitar la segregació escolar, també en temps de coronavirus'. L'alcaldessa també ha explicat les competències municipals durant aquest estat d'alarma i les mesures que es poden prendre des de l'àmbit local en aquesta situació de crisi.

Les ajudes per al lloguer, més enllà dels habitatges i locals que gestiona Promusa, també ha estat una de les qüestions que ha resolt l'alcaldessa. També ha contestat preguntes sobre els excrements dels gossos als carrers, sobre les intervencions de la UME a la ciutat i sobre les mesures econòmiques per suportar la crisi i per ajudar, també, els clubs esportius de la ciutat.

El 'Línia directa amb l'alcaldessa' tornarà periòdicament per respondre les preguntes que la ciutadania ha fet arribar a través de correu electrònic, de les xarxes socials de Cugat Mèdia amb l'etiqueta #preguntaalcaldessa o al Whatsapp 673 172 075.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.