La Fira de Reis podrà visitar-se fins dimecres a la plaça d'Octavià


  • Comparteix:

La varietat de productes és el principal atractiu d'aquesta fira artesanal

La varietat de productes és el principal atractiu d'aquesta fira artesanal

La plaça d'Octavià s'ha omplert, des d'aquest diumenge i fins el dia 5, d'un gran varietat de parades d'artesania que no han volgut faltar a la cita amb la Fira de Reis de Sant Cugat. Com cada any per aquestes dates, els santcugatencs podran triar i remenar tot tipus de productes que aniran des de l'alimentació fins a la roba, la joieria o la decoració, entre d'altres.

Un any més, els artesans no han volgut faltar a la seva cita amb la Fira de Reis, que pot visitar-se fins aquest dimecres, dia 5, a la plaça d'Octavià. I un any més, la varietat de productes és precisament un dels atractius d'aquesta fira. Així ho ha explicat el regidor de Comerç, Josep Romero, que ha assegurat que des de l'Ajuntament vetllen perquè l'oferta pugui ser atractiva per a tothom.

Josep Romero

Els productes seran els de sempre, des de mel de romaní fins a tot tipus de pedreria a joguines. Des de l'Ajuntament vetllem perquè l'oferta sigui variada i pugui sortir content tothom.


Romero ha volgut remarcar també la importància d'aquesta Fira de Reis, ja que si bé, la major part de les vendes en aquestes paradetes no es fa fins el darrer moment, el fet que la gent s'hi apropi i passegi per la zona contribueix a dinamitzar tot el comerç del centre de la ciutat.

Josep Romero

La fira de Reis té un efecte dinamitzador del comerç, ajuda al comerçtradicional i el comerç tradicional ajuda la fira. L'important és que tothom passi per una botiga o altre.


Des de l'Ajuntament esperen que aquest any la Fira de Reis tingui encara més èxit que en anteriors edicions, ja que tant els santcugatencs com la gent de fora ja podran passejar amb tota tranquil·litat per l'eix de vianants i també podran utilitzar l'aparcament de l'estació i el pas soterrat de Lluís Companys, a banda dels pàrquings dels Quatre Cantons i l'avinguda Francesc Macià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.