Les Biblioteques de Sant Cugat volen crear la Biblioteca Més Gran del Món per Sant Jordi

Els santcugatencs han de penjar una fotografia de la seva biblioteca a les xarxes socials


  • Comparteix:

Cartell de la iniciativa / Foto: Biblioteques de Sant Cugat

Cartell de la iniciativa / Foto: Biblioteques de Sant Cugat

Les iniciatives amb motiu de Sant Jordi continuen creixent a Sant Cugat. En aquesta ocasió, les Biblioteques de Sant Cugat proposen crear entre tota la ciutadania la Biblioteca Més Gran del Món. Per fer-la possible, l'equipament municipal fa una crida a la ciutadania a fer una fotografia de la biblioteca de casa seva i compartir-la a les xarxes socials, Facebook, Twitter o Instagram. Perquè la participació sigui vàlida, la publicació s'ha de fer abans del 21 d'abril amb el hashtag #LaBibliotecaMesGranDelMon i etiquetar les Biblioteques.

Durant el dia de Sant Jordi, el 23 d'abril, les Biblioteques de Sant Cugat recolliran totes les imatges compartides pels santcugatencs i les uniran creant, així, una biblioteca gegant.



L'Ajuntament anima a la ciutadania a gaudir del dia de Sant Jordi des de casa
Sant Cugat no podrà sortir al carrer a celebrar la festa de la rosa i del llibre, però això implica que no es pugui gaudir de la diada de totes maneres. Des de llibreries a floristeries que fan encàrrecs a domicili i, ara, la nova proposta del consistori.

La tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, ha fet una crida a la ciutadania a compartir, a través de les xarxes socials, com celebren Sant Jordi des de casa utilitzant l'etiqueta #santjordiconfinatstc. També animen als infants a participar d'aquesta diada plasmant en fotos un dibuix de Sant Jordi ben particular.

La idea és que la canalla pinti el cartell de Sant Jordi 2020, creat per la santcugatenca Irene Dotti Luna, estudiant de l’escola Municipal d'Art. A la web de l'Ajuntament es pot trobar una versió del cartell adaptada perquè els infants puguin reproduir la imatge pintant-la amb els seus colors i compartir-la a les xarxes socials amb el mateix hashtag, #santjordiconfinatsct.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.