Les farmàcies de Sant Cugat repartiran mascaretes a partir d'aquest dilluns

Cada farmàcia ha rebut 450 mascaretes per ser repartides en el marc de la campanya sanitària


Temes relacionats

Mascaretes Solidàries Sant Cugat supera les 5.500 peces de protecció autofabricades (15/abr/20)


  • Comparteix:

Les farmàcies de Sant Cugat repartiran mascaretes aquest dilluns / Font: Cugat Mèdia

Les farmàcies de Sant Cugat repartiran mascaretes aquest dilluns / Font: Cugat Mèdia

Les farmàcies de Sant Cugat repartiran 450 mascaretes per establiment a partir d'aquest dilluns segons ha confirmat el Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya per frenar el contagi del coronavirus. La primera unitat serà gratuïta, la segona tindrà un preu de 0,76 euros i s'hauran de recollir a través del sistema de recepta electrònica de CatSalut. El Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya demana a la ciutadania que només vagi a recollir la mascareta qui la necessiti de manera immediata per la seva vulnerabilitat o activitat laboral.

La campanya 'Mascareta Salut', un projecte liderat pel Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya (CCFC), conjuntament amb altres agents de la cadena del medicament: Hartmann, Fedefarma, Alliance Healthcare, Cofares i Hefame, i un grup de treball de la Cambra de Comerç de Barcelona i amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat repartirà 14 milions de mascaretes a tot Catalunya.

Aquesta setmana es distribuirà 1,5 milions de mascaretes a la xarxa de 3.227 farmàcies que integren el Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.