Les Planes estrena un punt d'Internet gratuït


  • Comparteix:

El Centre Cívic de Les Planes compta des d'aquest cap de setmana amb un punt d'accés gratuït a Internet, que s'inclou dins del projecte Òmnia. Es tracta d'una iniciativa impulsada pel Departament de Benestar Social de la Generalitat, i que s'inclou en el Pla Director per a la Societat de la Informació de la Generalitat. L'objectiu és facilitar l'accés a les noves tecnologies i promoure la inserció sòcio-laboral.

Nou ordinadors Pèntium en xarxa, connectats amb una línia ADSL, escàner, webcam i impressora. Aquest és el nou equipament que, des de dissabte, està al servei dels veïns de Les Planes al Centre Cívic del districte. De dilluns a divendres, de 5 de la tarda a 9 del vespre, el punt Òmnia de Les Planes estarà obert a tothom i comptarà amb l'assistència d'un monitor per tal d'apropar la informàtica i el món d'Internet a la ciutadania. L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, va ser l'encarregat d'inaugurar el nou espai, i va destacar la importància d'estendre l'accés a la xarxa per evitar fractures socials.

Lluís Recoder



El programa Òmnia de Les Planes consisteix en tres línies d'actuació. D'una banda, l'espai estarà obert a l'ús comunitari dins d'un horari concertat. També servirà per donar suport a projectes d'inserció sòcio-laboral i, per últim, acollirà cursos de formació en el camp de les noves tecnologies. El projecte és una iniciativa del Departament de Benestar Social de la Generalitat. El secretari general de Serveis Comunitaris de la Generalitat, Valentí Sallas, feia una valoració positiva del nou equipament de Les Planes.

Valentí Sallas



El punt Òmnia de Les Planes és el primer d'aquestes característiques que s'instal·la a Sant Cugat i el número 107 de tot Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.