La Taula d'Emergència Climàtica de Sant Cugat adapta les sessions al format digital i online

Les sessions presencials previstes per al març i l'abril s'han reprogramat i adaptat per a què tothom qui vulgui pugui participar des de casa


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una sessió presencial de la Taula d'Emergència Climàtica de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu d'una sessió presencial de la Taula d'Emergència Climàtica de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

La crisi del coronavirus ha obligat l'Ajuntament a reformular les sessions participatives presencials previstes per al març i l'abril de la Taula Ciutadana per l'Emergència Climàtica. Per facilitar la participació de ciutadania i entitats i concretar així el pla d'acció municipal per fer front al canvi climàtic, el consistori ha reprogramat i adaptat les sessions per fer-les online. D'aquesta manera, es facilitarà un vídeo de presentació segons l'eix temàtic que es tracti a les persones inscrites, fet per un responsable o tècnic municipal. Aquest material també es penjarà a decidim.santcugat.cat.

L'objectiu del govern local és mantenir, malgrat la crisi sanitària, el treball participatiu per definir les actuacions que s'implementaran a la ciutat en matèria d'emergència climàtica. Les aportacions i propostes de les persones i entitats participants es recolliran per treballar-les i debatre-les a les sessions en línia. A banda de la sessió sobre Residus Zero, que ja va tenir lloc el 25 de febrer, i la de Transició cultural, prevista pel 21 de maig i que queda a l'espera de l'evolució de la pandèmia, les sessions tindran lloc:
  • Transició alimentària: 29 d'abril a les 17h.
  • Mobilitat: 13 de maig a les 17h.
  • Transició energètica: 27 de maig a les 17h.
  • Infraestructura verda i biodiversitat: data per confirmar.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.