La pluja i el vent deixen més d'una cinquantena d'incidències a Sant Cugat

Arbres caiguts i esllavissades han estat les principals conseqüències de l'episodi


  • Comparteix:

Un arbre caigut a Valldoreix / Foto: EMD Valldoreix

Un arbre caigut a Valldoreix / Foto: EMD Valldoreix

El pas de l'episodi de pluja i vent per Sant Cugat se salda amb 55 avisos al telèfon d'emergències 112 per incidències. Els arbres caiguts i les esllavissades han estat les principals conseqüències de les precipitacions. Des de diumenge passat, la ciutat ha acumulat gairebé 160 litres per metre quadrat i ha registrat ratxes de vent màximes de 37 quilòmetres per hora.

Així, des dels serveis municipals s'ha hagut de fer front a set arbres caiguts, cinc esllavissades, dues afectacions a murs, caigudes puntuals del subministrament elèctric i fins a set entrades d'aigua a equipaments municipals i escoles.

Les incidències més greus han estat al camí de Sant Cugat a Sabadell, on s'ha hagut de tallar un tram, i també a l'estació de la Floresta i a la Rabassada, que continua afectada i es dona pas alternatiu. També s'ha hagut de tallar durant unes hores la carretera de Vallvidrera, entre la font de la Mata i els berenadors a les Planes.

Els Bombers han hagut d'intervenir en 55 incidències a diferents punts de la ciutat provocades per l'episodi de pluja i vent. La gran majoria d'avisos han estat per arbres caiguts, esllavissades i inundacions a aparcaments subterranis o a pisos. A més, també s'ha declarat un incendi en un pal elèctric al carrer Astúries, s'ha hagut d'intervenir en un habitatge del carrer Oceà Atlàntic per una canonada trencada i s'ha hagut d'acudir a una casa de la Floresta on havia caigut una part del terra del pis.

A tot Catalunya, el telèfon d'emergències 112 de Catalunya ha rebut 1.449 trucades per 1.034 incidències relacionades amb el temporal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.