Floristeries i llibreries de Sant Cugat tanquen les entregues per Sant Jordi per l'alta demanda

Les roses s'han exhaurit a gran part dels locals i els llibreters no poden agafar més encàrrecs per aquest dijous


Temes relacionats

Personalitats de Sant Cugat recomanen llibres i contes per Sant Jordi per als més petits (23/abr/20)

Llibreters i floristes santcugatencs dubten que el 23 de juliol sigui una bona data per Sant Jordi (20/abr/20)


  • Comparteix:

Les floristeries exhaureixen les roses / Foto: Localpres

Les floristeries exhaureixen les roses / Foto: Localpres

Sant Jordi es viurà diferent aquest 2020. Així i tot, les llibreries i floristeries de Sant Cugat s'han posat mans a l'obra per garantir que tots els ciutadans pugui gaudir de la festa del llibre i la rosa des de casa fent entregues a domicili. Una iniciativa que ha rebut una gran resposta per part dels santcugatencs i que ha superat les expectatives de llibreters i floristes. La gran quantitat de comandes ha obligat, a alguns d'ells, a informar a través de les xarxes socials que ja no poden assumir més compres per aquest 23 d'abril. El missatge, però, s'ha acompanyat amb agraïments per la confiança cap als seus comerços.


El Celler de Llibres


A través d'una carta oberta al seu perfil de Facebook, El Celler de Llibres ha agraït la 'meravellosa' resposta de la ciutadania davant la proposta de les entregues a domicili. Tot i que treballen de manera ininterrompuda de vuit del matí a deu de la nit, com expliquen en el text, les comandes creixen de manera exponencial i 'no donen 'abast'. Per aquest dijous, dia de Sant Jordi, no poden acceptar més encàrrecs, però la llibreria continuarà oferint servei a domicili fins que finalitzi el confinament.

Les comandes a El Celler de Llibres es poden fer enviant un missatge de Whatsapp al 620 66 23 22, a través del correu elcellerdellibres@gmail.com o a través de les xarxes socials. Els llibres es fan arribar a casa per missatgeria.


Llibreria Alexandria

A Alexandria Llibres es poden encarregar comandes al telèfon 615 57 22 73 i al correu mail@alexandriallibres.com. En aquest cas els llibres es poden recollir a la botiga d'alimentació Coco, al número 8 del carrer Villà.

Pati de Llibres
La llibreria infantil Pati de Llibres també ha hagut de posar límit a les comandes per Sant Jordi. Com han explicat a través del seu perfil d'Instagram, 'la gestió és complexa' i tenen molts encàrrecs 'pendents'. És per això que les comandes que rebin a partir d'aquest dimecres es començaran a repartir dilluns que ve. Des de la llibreria han agraït el suport dels clients.

Les comandes es poden fer enviant un missatge de Whatsapp al 644 570 549 i es poden recollir a l'estanc del carrer de Santa Maria o rebre-les per missatgeria.
View this post on Instagram

GRÀCIES??????????

A post shared by Patidellibres (@patidellibres) on



Paideia
La llibreria Paideia ha abaixat la persiana mentre duri l'estat d'alarma i no ofereix servei. Així i tot, Paideia s'ha sumat a la iniciativa Llibreries Obertes per donar suport a les llibreries de proximitat i l'oportunitat d'obrir quan aquesta situació finalitzi. La campanya permet a la ciutadania encarregar llibres als establiments de diverses ciutats catalanes, el pressupost de la compra s'ingressarà a la llibreria triada pel comprador i els llibres es podran recollir quan tornin a obrir portes.


Amazonia Flors
La floristeria Amazonia Flors del carrer Doctor Murillo ha informat a través de les xarxes socials que han esgotat les roses per aquest Sant Jordi i han agraït les comandes dels clients.


Elia Garden
La floristeria Elia Garden situada a l'Avinguda de les Roquetes també disposa del seu servei a domicili. Per veure què ofereixen es pot entrar al seu portal web i fer la comanda a hola@eliagarden.com o al telèfon 936 749 002.

Floristeria Blooms

El perfil d'Instagram de la Floristeria Blooms ja llueix amb fotografies de les diferents roses i rams de roses que poden portar a domicili per Sant Jordi. Les reserves s'han de fer al telèfon 687 797 596.

Rosa Maria Segura Florista
La floristeria cèntrica del carrer Santa Maria, Rosa Maria Segura Florista, també disposa de la seva botiga en línia en la seva web, on el consumidor pot escollir la seva flor o la seva planta dedicada a la diada de Sant Jordi.

Centre Jardineria Masó-Navarro
El Centre de Jardineria Masó-Navarro també ha esgotat les roses i no poden agafar més encàrrecs per Sant Jordi. Des del Garden han agraït la 'paciència i la comprensió' en aquesta 'situació tan difícil'.

Floristeria Moshi
La floristeria del carrer Major també celebra Sant Jordi des de casa i oferia entregues a domicili, però ja no assumeixen més encàrrecs per aquest 23 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.