ADN Institut realitza tests de detecció del SARS-CoV-2 per alliberar i ajudar el sistema sanitari local

El centre mèdic, ubicat a Sant Cugat, també ha donat material de protecció individual a l'Ajuntament


Temes relacionats

Palex Medical, ubicada a Sant Cugat, distribueix 100.000 tests PCR per detectar el coronavirus a la setmana (22/abr/20)

Grifols treballa en un tractament per al coronavirus que preveu que estigui disponible al juliol (22/abr/20)


  • Comparteix:

L'ADN Institut es troba a l'Avinguda Cerdanyola / Foto: ADN Institut

L'ADN Institut es troba a l'Avinguda Cerdanyola / Foto: ADN Institut

ADN Institut, ubicat a Sant Cugat, s'ha implicat en la lluita contra la pandèmia del coronavirus i ha posat en marxa diverses iniciatives. El centre mèdic, dedicat a l'assessorament i diagnòstic genètic, manté l'atenció a embarassades i casos urgents però les instal·lacions estan tancades en l'àmbit general. ADN Institut també ha donat a l'Ajuntament més de 2.000 guants que ja han sigut distribuïts i, actualment, treballa amb la possibilitat d'oferir tests de detecció del SARS-CoV-2 per alliberar i ajudar al sistema sanitari local, agilitzar els protocols sanitaris i frenar la propagació del virus.

ADN Institut realitza el test de la PCR a les seves instal·lacions a persones amb patologies concretes: quadre clínic d'infecció respiratòria aguda o quadre clínic d'infecció respiratòria de qualsevol gravetat que formi part del col·lectiu sanitari o de serveis essencials; d'altra banda també està adreçat a persones especialment vulnerables que presentin un quadre clínic d'infecció respiratòria de qualsevol gravetat. Aquesta prova permet una detecció precoç de la malaltia, ja que detecta el virus en estadis molt inicials de la infecció. Per sol·licitar el test, les persones han d'omplir el formulari de la pàgina web del centre mèdic i sol·licitar una cita.

ADN Institut dona material clínic a Sant Cugat
Una altra de les mostres de solidaritat d'ADN Institut en la lluita contra la Covid-19 ha estat una donació de material clínic a l'Ajuntament. El 23 de març el centre mèdic va entregar més de 2.000 guants d'un sol ús. El consistori ja ha distribuït aquest material.

El centre manté l'atenció a casos urgents
Tot i que les instal·lacions del centre sanitari estan tancades per tal de protegir pacients i treballadors, ADN Institut ha mantingut l'atenció a embarassades i casos urgents de manera excepcional i controlada. Aquesta mesura s'ha pres amb l'objectiu de col·laborar i alliberar el sistema sanitari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.