Continua el pas alternatiu a la Rabassada i el tall a la carretera de Vallvidrera

Un esfrondament ha afectat el trànsit a la carretera de Vallvidrera, mentre que a la Rabassada es regula un pas alternatiu amb un semàfor


Temes relacionats

Pas alternatiu a la carretera de Vallvidrera, afectada per un esfondrament a l'altura de Sant Cugat (23/abr/20)

La pluja i el vent deixen més d'una cinquantena d'incidències a Sant Cugat (22/abr/20)


  • Comparteix:

L'esllavissada a la Rabassada / Foto: Servei Català de Trànsit

L'esllavissada a la Rabassada / Foto: Servei Català de Trànsit

Continua l'afectació al trànsit a la carretera de Vallvidrera i a la Rabassada. La pluja d'aquesta setmana ha erosionat l'estructura d'una canonada d'aigua sota del pont de Can Borrull, a les Planes, i ha afectat el trànsit d'aquest tram de la carretera de Vallvidrera. Un lleu esfondrament provoca que encara s'hagi de donar un pas alternatiu a la via. Els tècnics de la Diputació de Barcelona, administració titular de la carretera, treballen per resoldre la incidència. Tant des de l'ens supramunicipal com des de l'Ajuntament demanen precaució si s'ha de circular per aquesta via.

També es manté el pas alternatiu a la carretera de la Rabassada, regulat per un semàfor com a conseqüència d'una esllavissada diumenge passat.

L'episodi de precipitacions i vent dels últims dies ha provocat a Sant Cugat una cinquantena d'incidències. Des de diumenge passat, la ciutat ha acumulat gairebé 160 litres per metre quadrat i ha registrat ratxes de vent màximes de 37 quilòmetres per hora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.