La Fira de Reis de la plaça d'Octavià comença amb poques vendes, a causa d'un tall de llum


  • Comparteix:

Paradistes i visitants asseguren que aquest any hi ha més parades i, per tant, més varietat

Paradistes i visitants asseguren que aquest any hi ha més parades i, per tant, més varietat

Indignació entre els paradistes de la Fira de Reis de la plaça d'Octavià, que han passat bona part de la primera jornada de vendes a les fosques degut a un tall en el subministrament elèctric. Els comerciants asseguren que s'ha perdut un dels millors dies per vendre, tot i que, les incidències no s'han repetit.

Els comerciants de les parades de la Fira dels Reis, que com cada any s'instal·la per aquestes dates a la plaça d'Octavià, no han començat amb gaire bon peu. Aquest diumenge, en la primera jornada del mercat d'artesania, van patir un tall de llum que els va deixar a les fosques fins dos quarts de 9 del vespre. Un fet que, segons la majoria dels paradistes, va influir molt negativament en les vendes. Escoltem les opinions d'alguns dels comerciants.

Paradistes

El primer dia ha anat malament, perquè fins dos quarts de 9 hem estat sense llum. Ha estat un dia perdut, i això que és una de les jornades tradicionalment amb més vendes.


Malgrat els problemes viscuts en la primera jornada de la Fira, que no s'han tornat a repetir, paradistes i visitants coincideixen a destacar que en aquesta edició hi ha més parades que en les anteriors i que, per tant, es pot gaudir d'una oferta de productes més variada. Aquestes són les opinions d'alguns visitants que ja han passat per la Fira.

Visitants

Tots els anys vinc, la veritat és que està molt bé. I aquest any hi ha moltes més parades i està molt bé. Crec que hi ha molta vareitat i això fa que sigui una fira molt atractiva.


Els comerciants creuen que encara és aviat per fer un primer balanç sobre el funcionament de la Fira de Reis d'enguany. De moment, continuen amb il·lusió i no dubten que aquest esdeveniment és un punt d'atracció tant pels santcugatencs com pels veïns d'altres poblacions del nostre entorn.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.